På svenska

Katkeaako pinna?
Puhuminen auttaa

< Etusivulle

Keskusteluavun palvelut nuorille ja koululaisille

Kysy mitä vaan kasvuun, tykkäämiseen, vanhempiin, kavereihin tai vaikka kouluun liittyvistä asioista! Keskustelijat ovat aikuisia, koulutettuja kirkon työntekijöitä tai vapaaehtoisia.

Tekstaritupu on tarkoitettu kouluikäisille. Päivystystä on lähes 60 paikkakunnalla, joiden numerot näkyvät Tekstaritupun sivuilla. Sivustolle on koottu myös useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Nettitupu on auttava chat koululaisille. Juttelemaan pääsee heti, jos päivystävä Nettitupu on paikalla. Muulloin voit jättää kysymyksen ja siihen vastataan mahdollisimman nopeasti.

NettiSaapas toimii Youtubessa eri kanavilla ja keskusteluissa sekä Suomi24-keskustelupalvelussa nimimerkeillä netti_saapas ja netti.saapas. Profiilien takaa löytyy useampia henkilöitä, jotka ovat seurakuntien erityisnuorisotyönohjaajia ja koulutettuja yli 18-vuotiaita vapaaehtoisia. NettiSaapas toimii etsivän työ periaattein. Saappaalla on oma Youtube-kanava.

Tavoitat NettiSaappaan myös sähköpostilla:nettisaapas@gmail.com.

Ask.fm/kysykirkolta on palvelu, jossa kirkon nuorisotyönohjaajat vastaavat päivittäin nuorten lähettämiin kysymyksiin ympäri maan. Kysyä voi matalalla kynnyksellä kaikesta maan ja taivaan väliltä. Tähän mennessä palvelussa on vastattu jo yli 2.500 kysymykseen.